Roze kinderwagen

U bent in verwachting en leeft op een roze wolk. Een mijlpaal tijdens de zwangerschap is natuurlijk het uitkiezen van een mooie kinderwagen. Wat past er dan beter bij babyroze dan een roze kinderwagen? Zeker als u een meisje verwacht, is een wandelwagen in deze kleur een logische en prachtige keuze. Baby's hebben namelijk een voorliefde voor roze. Bent u op zoek naar een mooie en comfortabele kinderwagen in een kleur die bij uw baby past? Kies dan voor een fraaie, veilige en betaalbare roze kinderwagen uit het rijke aanbod in onze webshop.

 

Een roze kinderwagen is een echte eyecatcher

 

Een roze wandelwagen is er voor echte prinsesjes, maar wordt tegenwoordig ook regelmatig weer voor jongens gebruikt. Net zoals dat in vroeger tijd ook het geval was. Het is net waar uw voorkeur naar uit gaat. Roze staat altijd mooi en stijlvol. Een roze kinderwagen geeft een exclusieve uitstraling. U trekt zeker de aandacht tijdens uw dagelijkse uitstapjes met uw baby. Iedereen wil natuurlijk even een kijkje nemen naar uw nieuwe geluk.

 

Handige accessoires voor de kinderwagen in de kleur roze

 

Een roze kinderwagen kleurt goed bij de kinderkamer en de kraamcadeautjes die vaak in deze kleur zijn. U kunt alle handige accessoires voor uw wandelwagen ook in roze kiezen. Denk aan een bijpassende voetenzak voor de koudere dagen, een zonne- en windscherm om uw baby te beschermen tegen warme, natte en winderige weersomstandigheden of een mooie roze verzorgingstas en boodschappenmand om tijdens ontspannen wandelingetjes aan de kinderwagen te hangen.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

2 artikel(en)

  1. Roze kinderwagen Mini-mo Babyactive

    Deze hippe Mini-mo kinderwagen is met zijn fel roze kleur echt een opvallende verschijning. Deze kinderwagen wordt geleverd met reisweig, wandelwageninzet, voetenzak, luiertas en regenhoes. Het frame is maar 5 kg en hij heeft handige luchtbanden voor ruige terreinen en een in hoogte verstelbare duwstang meer leer bekleed. Een bijpassende autostoel is optioneel Meer info
  2. Roze kinderwagen retro Ballerina Style W12

    Prachtige klassieke wandelwagen met mooie rieten reiswieg! Een klassieke wandelwagenl met alle comfort van deze tijd! Deze retro kinderwagen is verkrijgbaar in 12 romantische kleuren.

    Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

2 artikel(en)

Ook praktische roze combikinderwagens verkrijgbaar

 

Er zijn ook lichte roze combiwagens die veel comfort bieden, zeer wendbaar zijn en eenvoudig zijn mee te nemen. Groot voordeel is dat u deze wandelwagens lang kunt gebruiken: vanaf de geboorte van uw baby tot uw kindje ongeveer 3 jaar oud is. Deze kinderwagens hebben zowel een lig- als een zitstand, wat deze wandelwagen annex buggy zeer multifunctioneel maakt. In het begin gebruikt u vooral de reiswieg, later komt het zitgedeelte van de wandelwagen goed van pas.

 

Voordelige en eersteklas kinderwagens in de kleur roze

 

Wilt u een voordelige roze kinderwagen van hoge kwaliteit en deze ook nog eens zo snel mogelijk in huis hebben? Profiteer dan van de vele mooie aanbiedingen op onze website. U ziet de wereld dan niet alleen door een roze bril, maar u loopt straks ook heel gelukkig achter een prachtige kinderwagen in de kleur roze.