roze buggy

Roze buggy

Een buggy kan zowel stoer, sportief als roze zijn! Dat bewijst deze robuste maar sportieve roze buggy Q sport van Babyactive.

Deze roze buggy is van alle comfort voorzien. Met zijn grote robuste luchtbanden heeft deze roze buggy een goede wegligging, ook op ruw terrein. Verder heeft deze buggy een stevig frame, ruime opbergmand op de bodem van de wagen, gemakkelijk bedienbare achterrem en is verkrijgbaar in diverse hippe kleuren, waaronder licht roze en donker roze.

 

Deze buggy's worden geleverd met gratis  voetenhoes, welke aanklikbaar is aan de wagen!

 

Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

2 artikel(en)

  1. Fuchsia roze buggy Babyactive sport Q

    Deze fuchsia roze buggy sport Q van Babyactive is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

    Meer info
  2. lichtroze buggy Q sport

    € 199,00
    Mooie degelijke en hippe buggy voor alle soorten terrein. Stevige luchtbanden en fijne voetenzak maken de wagen compleet! Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

2 artikel(en)

Een hippe roze buggy van uitstekende kwaliteit, super comfortabel, veilig en zeer praktisch!

 

Een echte aanrader, deze roze buggy. Hij is niet alleen heel hip door de roze kleur (ook nog in 8 andere hippe kleuren verkrijgbaar) maar is ook nog eens zeer comfortabel. De buggy is licht van gewicht (7 kg) maar heeft wel alle comfort van een kinderwagen. Deze roze buggy heeft luchtbanden waarmee je over ruw terrein gemakkelijk kunt rijden. Tevens zijn deze wielen er ook gemakkelijk af te klikken. De buggy wordt standaart geleverd met een voetenzak voor als het wat kouder is.
Ook heeft deze roze buggy onderin een grote boodschappenmand voor al uw boodschappen. Tevens is er ook nog opbergruimte achter de buggy voor bijvoorbeeld wat doekjes of iets wat je snel bij de hand wilt hebben.

De roze voetenhoes maakt deze roze buggy tot zeer compleet!

Klikt u op één van de bovenstaande modellen en bekijk hem zelf!