rode kinderwagen

Ehouse.nl is op het gebied van kinderwagens van alle markten thuis! Een rode kinderwagen is opvallend, een echte eye-catcher. Gecombineerd met de kwaliteit van Babyactive, krijg je een zeer mooie praktische, veilige kinderwagen met een hippe uitstraling. Dus bent u op zoek naar zo'n hippe rode kinderwagen, neem dan snel een kijkje op onze site en klik op de kinderwagens hieronder!

Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

1 artikel(en)

  1. Rode kinderwagen Mini-mo Babyactive

    De rode Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

    Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

1 artikel(en)

Een rode kinderwagen is hip, lekker opvallend en straalt liefde en warmte uit! In onze collectie hebben wij diverse modellen rode  kinderwagens en buggy's.

We hebben diverse mooie en hippe kinderwagen kinderwagens in onze collectie. Geweldige kinderwagens waar je alle kanten mee op kunt en die nog eens zeer betaalbaar zijn ook. De wagens hebben doorgaans een lichtgewicht frame welke je gemakkelijk in kunt klappen tot een klein pakket. Handig voor in de auto. Verder hebben ze stevige luchtbanden voor een goede wegligging en sturen ze soepel. Wij leveren de meeste kinderwagens inclusief wandelwageninzet, autostoeltje, wieg, bijpassende luiertas en regenhoes. Zeer compleet dus.

Tevens hebben we in de collectie van onze tweelingwagen (Twinni) en de drielingwagen (Trippy) ook een rood model! Deze meerlingkinderwagens zijn zeer compleet en hebben een groot gebruiksgemak.

Tenslotte hebben we de luxe buggy's van Babyactive. Deze buggy is bijna als een soort kinderwagen maar zonder de wieg. Hij is stoer, degelijk en verkrijgbaar in diverse hippe kleuren waaronder ook rood. Hij heeft luchtbanden voor een perfecte wegligging, een handige zonnekap en een ruime boodschappenmand onder de wagen.