paarse kinderwagen

Op zoek naar een paarse kinderwagen?

 

Hier bent u aan het juiste (web)adres! Wij hebben meerdere soorten kinderwagens, waaronder ook tweeling en drieling kinderwagens in een paarse kleur in ons assortiment. Neemt u gerust een kijkje!

Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

3 artikel(en)

 1. Paarse retro kinderwagen, Ballerina Style W7

  Prachtige nostalgische kinderwagen met rieten bak! Zoekt u iets speciaals, houdt u van nostalgie, maar wilt u tegelijkertijd het beste voor uw kindje? Dan is dit wat u zoekt! Deze retro kinderwagen in 10 romantische kleuren met alle comfort die u zich kunt wensen.

  Meer info
 2. Paarse kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  De paars Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 3. Paarse retro kinderwagen, Ballerina Style W11

  € 469,00

  Mooie klassieke wandelwagen met rieten reiswieg! Een unieke wandelwagen in grootmoeders stijl met alle comfort van deze tijd! Deze retro kinderwagen is verkrijgbaar in 12 romantische kleuren.

  Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

3 artikel(en)

In onze collectie hebben wij diverse modellen paarse kinderwagens en buggy's.

Zo hebben wij in onze collectie mooie en hippe kinderwagens. Kinderwagens waar je alle kanten mee op kunt en die nog zeer betaalbaar zijn ook. De frames van de wagens zijn doorgaans lichtgewicht en gemakkelijk in te klappen. Verder hebben de wagens stevige luchtbanden voor een goede wegligging en stuurt hij soepel. De wandelwagens worden standaard geleverd met wandelwageninzet en reiswieg. Bij diverse series leveren wij ook een gratis een autostoel, regenhoes en een luiertas mee.