Goedkope kinderwagens

Goedkope kinderwagens inclusief autostoel!

 

Omdat alle uitzet voor uw baby al duur genoeg is, is het logisch dat u op zoek bent naar een goedkope kinderwagen. Dan bent u bij ons op het goede webadres! Toch is goedkoop waarschijnlijk niet het enige waar u naar kijkt. U kijkt waarschijnlijk ook naar kwaliteit. Want dat u niet de hoofdprijs wil betalen, betekend niet dat u op kwaliteit wil inleveren.

 

Goedkope kinderwagens, kwaliteit en op luchtbanden

 

Babyactive introduceert een hele lijn kwalitatief uitstekende kinderwagens onder de 400 euro. Ongekend in de branche maar echt waar. In hippe kleuren, voorzien van luchtbanden en helemaal compleet inclusief autostoel. Dat is de Babyactive Elipso.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

9 artikel(en)

 1. Blauwe Kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  De blauwe Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 2. Donker Grijze kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  € 419,00

  De grijze Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 3. Bruine Kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  De bruine Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 4. Witte kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  € 419,00

  De beige Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 5. Paarse kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  De paars Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 6. Rode kinderwagen Mini-mo Babyactive

  De rode Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 7. Grijze kinderwagen Mini-mo Babyactive

  De grijze Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 8. Roze kinderwagen Mini-mo Babyactive

  Deze hippe Mini-mo kinderwagen is met zijn fel roze kleur echt een opvallende verschijning. Deze kinderwagen wordt geleverd met reisweig, wandelwageninzet, voetenzak, luiertas en regenhoes. Het frame is maar 5 kg en hij heeft handige luchtbanden voor ruige terreinen en een in hoogte verstelbare duwstang meer leer bekleed. Een bijpassende autostoel is optioneel Meer info
 9. Groene kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  € 419,00

  De groene Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

9 artikel(en)

Goedkope kinderwagens van Babyactive

Toch is goedkoop waarschijnlijk niet het enige waar u naar kijkt. U kijkt waarschijnlijk ook naar kwaliteit. Want dat u niet de hoofdprijs wil betalen, betekend niet dat u op kwaliteit wil inleveren.

Onze kinderwagens zijn kwalitatief zeer hoogwaardige kinderwagens. Voor de prijs die u betaald hebt een een zeer compleet pakket. Zo leveren wij bij onze kinderwagens standaard een autostoeltje voor baby's die gemakkelijk op het frame van de kinderwagen kunt klikken, een mooie reiswieg en een wandelwageninzet / stoeltje voor op de wandelwagen. Ook zit er een mooie bijpassende luiertas bij en een regenhoes. 

De kinderwagens van Babyactive hebben allemaal stevige luchtbanden, iets wat vele andere goedkope kinderwagens uit deze prijsklasse niet hebben. Verder zijn alle stoffen die gebruikt zijn op de kinderwagen getest op schadelijke stoffen (Oeko-tex) zodat uw kwetsbare kindje veilig is in onze kinderwagens. 

De firma Babyactive is sinds 1982 fabrikant van kinderwagens. U kunt dus vertrouwen op 33 jaar ervaring!

Alle kinderwagens worden naar de  EU veiligheidsnorm EN - 1888 : 2004 vervaardigd en bezitten het veiligheidscertificaat Iso 9001 : 2000 voor het kwaliteitsmanagmentsysteem van TÜV Rheinland Inter Cert !