Goedkoopste kinderwagens

Goedkoopste kinderwagens op luchtbanden

 

De aanschaf van een kinderwagen is een belangrijke beslissing. U gaat samen met uw baby naar buiten en laat uw kind kennismaken met een nieuwe, spannende wereld. Er zijn vele verschillende wandelwagens met allerlei toepassingen op de markt. Hoe tot de beste en voordeligste keuze te komen? De goedkoopste kinderwagens kunt u het beste online kopen. U vindt in onze webshop een brede en gevarieerde collectie kinderwagens overzichtelijk gerangschikt. U vindt altijd die mooie wandelwagen die het beste bij uw smaak en budget past. Ehouse heeft de goedkoopste kinderwagens op luchtbanden van Nederland!

Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

9 artikel(en)

 1. Blauwe Kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  De blauwe Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 2. Donker Grijze kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  € 419,00

  De grijze Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 3. Bruine Kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  De bruine Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 4. Witte kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  € 419,00

  De beige Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 5. Paarse kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  De paars Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 6. Rode kinderwagen Mini-mo Babyactive

  De rode Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 7. Grijze kinderwagen Mini-mo Babyactive

  De grijze Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 8. Roze kinderwagen Mini-mo Babyactive

  Deze hippe Mini-mo kinderwagen is met zijn fel roze kleur echt een opvallende verschijning. Deze kinderwagen wordt geleverd met reisweig, wandelwageninzet, voetenzak, luiertas en regenhoes. Het frame is maar 5 kg en hij heeft handige luchtbanden voor ruige terreinen en een in hoogte verstelbare duwstang meer leer bekleed. Een bijpassende autostoel is optioneel Meer info
 9. Groene kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  € 419,00

  De groene Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

9 artikel(en)

De beste en goedkoopste kinderwagens vindt u online

 

De geboorte van een kind is natuurlijk een moment om nooit te vergeten, maar het brengt ook veel kosten met zich mee. Een kinderwagen betekent voor vele ouders een flinke aanslag op de portemonnee. Het aanbod aan kinderwagens is groot en de prijzen lopen in de winkels bovendien nogal uiteen. Het maakt het voor jonge ouders best moeilijk om tot een verantwoorde en betaalbare keuze te komen. Een betrouwbare webshop met keurmerk die gespecialiseerd is in baby- en kinderartikelen, biedt uitkomst. U vindt in de online shop wandelwagens voor alle baby- en kinderleeftijden en voor alle soorten gebruik. En het mooie is: u hoeft er de deur niet voor uit. U kunt rustig thuis vanachter uw computer wandelwagens vergelijken en vervolgens de voor u beste en goedkoopste wandelwagen online uitzoeken.

 

U bent verzekerd van de goedkoopste kinderwagens doordat bijna alle producten op voorraad zijn en rechtstreekse levering vanuit het magazijn plaatsvindt. Er is geen sprake van overheadkosten of dure showrooms, zodat u voordelig aan een kinderwagen van een bekend merk kunt komen. Heeft u een tweeling of drieling gekregen of nog een ander klein kind? De collectie toont ook de voordeligste double of triplekinderwagens, waarbij de zetels naast elkaar, tegenover elkaar of achter

 

elkaar kunnen worden geplaatst. Alle wandelwagens voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn aangenaam in gebruik.

 

Een gerichte en verantwoorde keuze voor een betaalbare wandelwagen

 

Dankzij het ruime online assortiment aan goedkoopste kinderwagens kunt u een gerichte keuze maken voor een betaalbare wandelwagen op basis van uw woonsituatie, hobby's en werkinvulling. Het maakt verschil of u op het platteland woont met veel oneffen wegen, in een druk stadscentrum met nauwe straatjes of in een flat in een buitenwijk. Uitgangspunt is steeds dat de kinderwagen comfortabel voor uw kind moet zijn én flexibel, wendbaar en draagbaar is. Als u vaak reist of onderweg bent, is een lichtgewicht opvouwbare wandelwagen die daardoor weinig ruimte inneemt een goede optie. U kunt in de webwinkel eenvoudig een kinderwagen vinden die naadloos aansluit bij uw gebruik.

 

Het wandelen moet comfortabel voor kind én moeder of vader zijn. Een kinderwagen met in hoogte verstelbare handgrepen voorkomt dat u eventueel last van uw rug krijgt. En misschien wilt u niet alleen wandelen, maar ook joggen met uw baby. U ontdekt in de brede online collectie ook sportieve kinderwagens met uitstekende vering en grote luchtbanden, waarmee u uw kind hardlopend kunt voortduwen. Ook overzandweggetjes en bospaadjes.

 

Zoekt u een voordelige wandelwagen van hoge kwaliteit met een mooie uitstraling? U vindt in onze webshop de goedkoopste kinderwagens van alle merken. U krijgt de laagste prijs door rechtstreekse afname van de fabrikant en directe levering uit het magazijn. En in geval u kiest voor een wat ouder model van hoge kwaliteit, krijgt u een nóg goedkopere kinderwagen in uw bezit. Profiteer snel en pak uw voordeel met een van de goedkoopste kinderwagens uit onze online shop. Uw favoriete kinderwagen wordt vaak de volgende werkdag al bij u thuisbezorgd.