Buggy kinderwagen

Buggy kinderwagen van Babyactive

 

De Buggy Q sport is een unieke en extreem sterke maar toch licht-gewicht buggy kinderwagen die uitermate goed geschikt is voor onverharde paden en terreinen. Deze buggy is een echte kinderwagen maar dan zonder de reisiweg en autostoel. Hij is licht van gewicht en gemakkelijk inklapbaar. Hij is niet super-klein inklap baar maar daar tegenover staat zoveel comfort dat dat te overzien is. Een heerlijke buggy kinderwagen om lange tochten mee te wandelen. Je zult veel langer plezier van hebben van deze buggy kinderwagen dan van een minder stevige buggy met harde wielen. Dit is een investering in de toekomst.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

9 artikel(en)

 1. Azuur blauwe buggy Babyactive Q sport

  De Babyactive azuur blauwe buggy Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 2. Licht blauwe buggy Babyactive Q sport

  € 199,00

  De nieuwe Babyactive licht blauwe buggy Q sport is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 3. Beige bruine buggy Babyactive Q sport

  De Babyactive beige buggy Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 4. Groene buggy Babyactive Q sport

  € 199,00

  De groene Babyactive buggy Q sport is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 5. Fuchsia roze buggy Babyactive sport Q

  Deze fuchsia roze buggy sport Q van Babyactive is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 6. Paarse buggy Babyactive sport Q

  De Babyactive paarse buggy sport Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 7. Rode Buggy Babyactive sport Q met luchtbanden

  De Babyactive rode buggy Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 8. Zwart met donker grijze buggy Babyactive sport Q

  De zwart / grijze Babyactive buggy sport Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 9. lichtroze buggy Q sport

  € 199,00
  Mooie degelijke en hippe buggy voor alle soorten terrein. Stevige luchtbanden en fijne voetenzak maken de wagen compleet! Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

9 artikel(en)

Een buggy met de gemakken van een kinderwagen: de Buggy Q sport!

 

Deze hippe robuste buggy (kinderwagen) met luchtbanden is echt een must-have voor active ouders. Als u op zoekt bent naar een stevige buggy dan heeft u hier een goede mogelijkheid gevonden. De buggy is bijna een complete kinderwagen, maar dan zonder de wieg en de autstoel. Licht van gewicht (7 kg), in vele hippe kleuren te krijgen, met stevige luchtbanden, met in hoogte verstelbare duwstang, ruime boodschappenmand onderin de wagen, handige zonnekap en een gratis voetenhoes in bijpassende kleur!

Klik voor meerdere specificaties op één van de modellen en kijkt u zelf!