Buggy

De Buggy Q sport is een prachtige lijn met buggy's van het kwaliteitsmerk Babyactive en is een aanwinst voor iedere ouder die comfortabel met zijn kind op pad wil! Met zijn stoere luchtbanden en robuste uitstraling is dit een buggy die gezien mag worden. De buggy Q sport is sterk, rijdt super comfortabel, is licht van gewicht en leverbaar in 10 hippe moderen kleuren. Tevens heeft de buggy een in hoogte verstelbare duwstang, een grote boodschappenmand, een 5-traps verstelbare rugleuning, een mooie zonnekap, handige achterrem, en een bijpassende voetenzak die met drukknopen vast te maken is aan de buggy voor de koudere dagen. De buggy wordt rechtstreeks geleverd vanaf de fabrikant voor een superscherpe prijs.

De Buggy Q sport is een prachtige lijn met buggy's van het kwaliteitsmerk Babyactive en is een aanwinst voor iedere ouder die comfortabel met zijn kind op pad wil! Met zijn stoere luchtbanden en robuste uitstraling is dit een buggy die gezien mag worden. De buggy Q sport is sterk, rijdt super comfortabel, is licht van gewicht en leverbaar in 10 hippe moderen kleuren. Tevens heeft de buggy een in hoogte verstelbare duwstang, een grote boodschappenmand, een verstelbare rugleuning, een grote zonnekap, handige achterrem, en een gratis bijpassende voetenzak die met drukknopen vast te maken is aan de buggy voor de koudere dagen. De buggy wordt rechtstreeks geleverd vanaf de fabrikant voor een superscherpe prijs.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

9 artikel(en)

 1. Azuur blauwe buggy Babyactive Q sport

  De Babyactive azuur blauwe buggy Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 2. Licht blauwe buggy Babyactive Q sport

  € 199,00

  De nieuwe Babyactive licht blauwe buggy Q sport is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 3. Beige bruine buggy Babyactive Q sport

  De Babyactive beige buggy Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 4. Groene buggy Babyactive Q sport

  € 199,00

  De groene Babyactive buggy Q sport is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 5. Fuchsia roze buggy Babyactive sport Q

  Deze fuchsia roze buggy sport Q van Babyactive is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 6. Paarse buggy Babyactive sport Q

  De Babyactive paarse buggy sport Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 7. Rode Buggy Babyactive sport Q met luchtbanden

  De Babyactive rode buggy Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 8. Zwart met donker grijze buggy Babyactive sport Q

  De zwart / grijze Babyactive buggy sport Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 9. lichtroze buggy Q sport

  € 199,00
  Mooie degelijke en hippe buggy voor alle soorten terrein. Stevige luchtbanden en fijne voetenzak maken de wagen compleet! Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

9 artikel(en)

Wat maakt ons uniek?

Check voordeel van ehouse 

Gratis thuisbezorgd

in Nederland en België.


Check voordeel van ehouse 

Persoonljk contact


Check voordeel van ehouse 

14 dagen bedenktermijn.


Check voordeel van ehouse 

Meer dan 10 jaar ervaring.


Check voordeel van ehouse 

Lid stichting webwinkelkeur


Check voordeel van ehouse 

Vragen? Bel 085 888 1128
elke dag 09.00 - 21.00 uur


Stel uw vraag aan ehouse