Bruine kinderwagen

Een bruine kinderwagen is hip!


Een bruine kinderwagen is hip en straalt veel warmte uit! In de collectie van ehouse.nl hebben wij diverse modellen bruine kinderwagens. De kinderwagens zijn bijvoorbeeld gecombineerd met de warme kleur cappucino waardoor de bruine kleur extra warm oogt. De bruine kleuren variëren van bijna zwart-bruin tot mooi chocoladebruin.

 

Als eerste hebben we de mooie en hippe kinderwagen "Elipso". De Elipso is een geweldige kinderwagen waar je alle kanten mee op kunt en die nog zeer betaalbaar is ook. De wagen heeft een lichtgewicht frame (5 kg) welke je gemakkelijk in kunt klappen tot een klein pakket. Handig voor in de auto. Verder heeft de wagen stevige luchtbanden voor een goede wegligging en stuurt hij soepel. Wij leveren deze kinderwagen inclusief wandelwageninzet, autostoeltje, wieg, bijpassende luiertas en regenhoes. Zeer compleet dus.

 

Verder hebben wij ook de Mini-mo, deze wagen is van een iets luxere uitvoering dan de Elipso. Ook deze wagen heeft een gemakkelijk inklapbaar lichtgewicht frame en wordt zeer compleet geleverd met wieg, wandelwageninzet, autostoeltje, luiertas en regenhoes.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

2 artikel(en)

 1. Bruine Kinderwagen Mini-mo van Babyactive

  De bruine Mini-mo kinderwagen is een hele praktische kinderwagen. De wagen is modern van vormgeving en in 10 hippe kleurencombinaties te bestellen. De Mini-mo stuurt licht, is klein opvouwbaar en het frame weegt maar 5 kg. De gebruikte stoffen en materialen zijn van de hoogste kwaliteit en getest op schadelijke stoffen. Verder zit er veel opberg ruimte in de wagen. Kortom een mooie en praktische wagen voor u en uw kindje!

  Meer info
 2. Bruine retro kinderwagen, Ballerina Style W5

  € 469,00

  Prachtige nostalgische kinderwagen met rieten bak! Zoekt u iets speciaals, houdt u van nostalgie, maar wilt u tegelijkertijd het beste voor uw kindje? Dan is dit wat u zoekt! Deze retro kinderwagen in 10 romantische kleuren met alle comfort die u zich kunt wensen.

  Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

2 artikel(en)

Als u op de kinderwagen naar keuze klikt ziet u alle specificatie's van deze kinderwagen. Mocht u daarna nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder! Veel winkel plezier!