Blog

eHouse blog

 • Oeps! Een drieling!

  Het zal je maar gebeuren; je raakt zwanger en het is er niet 1, niet 2 maar 3 kindjes die rondzwemmen in je buik! Ondanks dat dat een mooi geschenk is, is het praktisch toch wel even slikken! Hoe gaan we dat allemaal doen? En nee, je krijgt niet zomaar een derde hand aangegroeid. Je gaat nadenken over je huis, heb ik genoeg ruimte om iedereen daarin te laten leven. Je gaat nadenken over je auto (als je die hebt); past iedereen erin en kunnen we nog met zijn allen weg? En natuurlijk ga je ook nadenken over; hoe vervoer ik al die kinderen als ik alleen ben? Vele vragen zijn heel persoons afhankelijk. Hoe woon je nu, wat zijn je mogelijkheden, wat voor auto heb je nu, en wat wil je allemaal meenemen naast de kinderen.
  Maar het probleem vervoer voor de kinderen heeft ehouse.nl voor u een hele goede en praktische oplossing: De drielingwagen van Babyactive!

  Een enorm handige kinderwagen voor het vervoeren van 3 kinderen tegelijk! Verkrijgbaar in 6 hippe kleuren en zeer compleet met alles wat je nodig hebt of zou kunnen hebben!

  Het frame:

  Het frame van de wagen is van lichtgewicht staal. Het weegt 13,9 kg. Het is gemakkelijk inklapbaar. Niet tot een superklein pakket maar net als een gewone kinderwagen. Aan de wagen kun je zeer gemakkelijk de bijbehorende luchtbanden klikken. De luchtbanden zorgen voor een fijne wegligging. Vooral op hobbelig terrein zijn luchtbanden ideaal! Achter heb je twee grotere luchtbanden die niet wendbaar zijn. En achter heb je twee kleinere luchtbanden die wendbaar zijn voor het maken van bochten. Deze wielen kun je ook vastzetten zodat ze alleen maar vooruit kunnen rijden.

  Het unieke aan deze kinderwagen is dat het frame geschikt is voor zowel één kind te vervoeren, als twee als drie. Op het frame kun je dus bijvoorbeeld een kinderstoel klikken of een autostoeltje of een wieg. Maar je kunt ook een adapter plaatsen voor twee kinderstoelen of twee wiegen of twee autostoeltjes of een combinatie van die drie mogelijkheden.
  Tevens hebben we bij de drieling wagen een adapter zitten voor drie kinderen. Alle bijbehorende onderdelen zoals drie autostoelen, drie reiswiegen en drie wandelwagen-stoelen zitten er bij.

  De autostoeltjes

  De autostoelen die bij de buggy geleverd worden zijn in hetzelfde design en dezelfde stof als die van de wagen. De stoeltjes zijn geschikt voor 0-11 kg. Daarna wil je kind ook graag naar iets groters en meer rechtop. Bij de autostoelen zit een zonnekap voor op de autostoel en een voetenhoes voor de koudere dagen. Tevens zit er in de autostoeltjes een verkleiner en zit er bescherming om de schouderbanden en de sluiting.

  De reiswiegen

  De wiegen zijn eveneens in hetzelfde design als de wandelwagen. Mooi bijpassend in kleur en materiaal. De bodem van de wieg is verstelbaar zodat je je kindje ook wat met het hoofdje omhoog kunt leggen. Het matrasje is heerlijk zacht. De binnenkant van de wieg is gestoffeerd met een mooie rustige kleur. Over de wieg kun je een dekje spannen om je kindje te beschermen tegen weer een wind. Ook zit er een mooie grote zonnekap op die gemakkelijk en rustig te verstellen is en waar een handvat aan zit voor handig draagcomfort. De wiegen zijn door het speciale „silent Touch” systeem gemakkelijk uit de wagen te halen zodat uw kindje niet wakker wordt.

  De wandelwageninzet

  De wandelwagen-stoel is ook van hetzelfde design. Er zit een veilige 5-punts-gordel in om uw kindje veilig mee vast te maken. Verder heeft hij een stang waaraan uw kindje zich kan vasthouden en die tegelijkertijd uw kind tegenhoudt. Deze stang is met zacht materiaal bekleed. De rugleuning van de wagen kan in diverse standen gezet door aan de beugel te trekken achter op de rugleuning. Hij kan in ligstand en in diverse zitstanden. De been-steun kan ook in diverse standen omhoog en omlaag worden gezet. Ook op de wandelwagen-stoel zit een mooie grote zonnekap tegen de zon en tegen andere weersinvloeden.

  Zo ziet u, de zorg dat u niet meer alleen met uw kinderen eruit kan, is bij deze al weggenomen. En zo zullen in de loop van de tijd overal oplossingen voor komen en zal het gevoel van rijkdom alleen maar groter worden!

 • Waarom een kinderwagen van ehouse.nl

  Als je een kinderwagen gaat kopen is aan te raden dat niet te vroeg in de zwangerschap te doen. Je kunt natuurlijk al wel vroeg beginnen met oriënteren welk soort wagen je zou willen hebben.  Ehouse.nl heeft meerdere soorten. Zo hebben we de gewone kinderwagens voor één kindje. Maar als je al een kindje hebt die nog niet zo goed kan lopen wanneer de baby komt, zou je ook kunnen kiezen voor een tweeling wagen of als je in verwachting bent van een tweeling is dit natuurlijk ook een goede optie. En het voordeel van de tweeling wagens van Ehouse.nl is dat ze met gemak om te bouwen zijn naar een éénling wagen! Dus naar een gewone kinderwagen! Zo hoef je maar 1 keer een wagen te kopen en kun je er zowel één als twee kinderen mee vervoeren! Handig als je met eentje een keer iets moet ondernemen.  Maar ook als je een tweeling hebt of krijgt en je hebt er nog eentje bij die nog niet gemakkelijk kunt lopen hebben wij een fantastische oplossing: de drielingwagen van Ehouse.nl.

  En is je kind alweer iets ouder en je wilt flexibel zijn maar toch kiezen voor veiligheid en comfort voor je kind, dan kies je voor een buggy van Ehouse.nl.

  Op welke punten moet je letten bij het kopen van een kinderwagen:

  Banden: Alle kinderwagens van Ehouse.nl hebben stevige luchtbanden met goede vering voor een goede wegligging en fijn stuur gemak. Luchtbanden zijn fijn op onregelmatige ondergronden zodat je niet elk hobbeltje of takje voelt waar je overheen rijdt. Tevens zijn de banden er met één klik gemakkelijk weer af te halen.
  Verder hebben alle kinderwagens 4 wielen. Dit is altijd steviger en stabieler van 3 wielen.

  Stevige rem: Dit is ook een belangrijk punt. Je zou niet willen dat je kind er vandoor gaat in zijn kinderwagen zonder jou!! De wagens van Ehouse.nl hebben alle stevige rem op beide achterwielen. Deze is gemakkelijk te bedienen met je voet.

  Gordel:  Eveneens een belangrijk punt zijn de gordels. Bij een vijfpuntsgordel zoals in de wagens van Ehouse.nl weet je zeker dat je kindje stevig en veilig in de wagen blijft zitten en er niet onverwachts uit kan klimmen. Voor het comfort en de extra veiligheid van het kind zit er ook nog een kinderstang voor hem kindje wat extra bescherming biedt en extra veiligheid omdat het kindje er niet zomaar uit kan. Ook biedt het houvast aan baby's die net kunnen zitten.

  Opklapbaar en lichtgewicht: Het is praktisch als de wagen gemakkelijk opvouwbaar is en licht is van gewicht. Twee eigenschappen die op de wagens van Ehouse.nl  toepasbaar zijn.

  Alle bovenstaande punten kun je meenemen in je overweging bij het kopen van een kinderwagen. Mocht je nog vragen hebben over de wagens van Ehouse.nl, stel deze dan gerust! Wij helpen u graag!

  thumbs_03

 • Wandelen met je pasgeboren baby

  De meeste mensen kopen een kinderwagen aan het einde van hun zwangerschap of net nadat ze een kindje gekregen hebben. Bij de meeste kinderwagens kun je een reiswieg kopen, of zit er, net als in het geval van Ehouse.nl, zit er een reiswieg standaard bij.
  Als een baby minimaal 5 pond weegt en zichzelf goed warm kan houden mag het kindje mee naar buiten om een stukje te wandelen in de reiswieg. In de reiswiegen van de kinderwagens van Ehouse.nl, zoals de Mini-mo en de Elipso zit een fijne zonnekap en een dekje op de bak gerist tegen de eerste kou. Let wel op dat je in eerste instantie een rustige omgeving op zoekt omdat het kind nog moeilijk allerlei indrukken kan verwerken.
  Ga ook niet te ver lopen. Voor jezelf, als pas bevallen ouder is dit misschien nog niet fijn, maar voor je pasgeborenen kun je het beter langzaam opbouwen zodat hij of zij kan wennen. Ga eerst een klein blokje om.
  Kleed je kindje warm genoeg aan. Eigenlijk kun je de stelregel aanhouden, dat je je kindje net een laagje meer aangeeft dan dat je zelf zou dragen. Ook een extra dekentje mee is slim zodat als je onderweg merkt dat je kindje het toch koud heeft, hem of haar nog wat extra kan toedekken. Heeft u nog andere spulletjes die u onderweg denkt nodig te hebben, dan kunt u deze handig meenemen in de bijpassende luiertas of de ruime boodschappenmand die onder de wagens zitten van Ehouse.nl
  Denk ook zeker aan het hoofdje. Baby's verliezen veel warmte via het hoofdje dus een mutsje is vaak geen overbodige luxe als het niet heel warm is. Let er wel op dat het kindje ook niet te warm ligt omdat het anders zijn of haar warmte misschien niet goed kwijt kan en ook dit is niet goed voor de baby. Goed onderweg op je kindje letten en logisch nadenken is in dit geval eigenlijk het advies, zoals dat eigenlijk altijd is met baby's.

3 artikel(en)