Blauwe kinderwagen

Hippe blauwe kinderwagen

Bent u op zoek naar een hippe blauwe kinderwagen, tweelingwagen, drielingwagen of buggy? Dan bent u bij Ehouse.nl aan het juiste adres! Kijkt u gerust rond en u zult zeker tevreden zijn over wat u vindt!

Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

2 artikel(en)

 1. Azuur blauwe buggy Babyactive Q sport

  De Babyactive azuur blauwe buggy Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 2. Licht blauwe buggy Babyactive Q sport

  € 199,00

  De nieuwe Babyactive licht blauwe buggy Q sport is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

2 artikel(en)

Een blauwe kinderwagen is hip en straalt frisheid uit! In onze collectie hebben wij diverse modellen blauwe kinderwagens en buggy's.

Als eerste hebben we de mooie en hippe kinderwagen "Elipso" . De Elipso is een geweldige kinderwagen waar je alle kanten mee op kunt en die nog zeer betaalbaar is ook. De wagen heeft een lichtgewicht frame (5 kg) welke je gemakkelijk in kunt klappen tot een klein pakket. Handig voor in de auto. Verder heeft de wagen stevige luchtbanden voor een goede wegligging en stuurt hij soepel. Wij leveren deze kinderwagen inclusief wandelwageninzet, autostoeltje, wieg, bijpassende luiertas en regenhoes. Zeer compleet dus.

Verder hebben wij ook de Mini-mo, deze wagen is van een iets luxere uitvoering dan de Elipso. Ook deze wagen heeft een gemakkelijk inklapbaar lichtgewicht frame en wordt zeer compleet geleverd met wieg, wandelwageninzet, autostoeltje, luiertas en regenhoes.

En tenslotte hebben we de luxe buggy's van Babyactive. Deze buggy is bijna als een soort kinderwagen maar zonder de wieg. Hij is stoer, degelijk en verkrijgbaar in diverse hippe kleuren waaronder ook blauw. Hij heeft luchtbanden voor een perfecte wegligging, een handige zonnekap en een ruime boodschappenmand onder de wagen.