blauwe buggy

Prachtige blauwe buggy s van babyactive!

Als u op zoekt bent naar een blauwe buggy, dan bent u hier op het juiste (web)adres aangekomen.onze buggy's zijn gefabriceerd door het kwaliteitsmerk Babyactive. Ze zijn dan ook van uitstekende kwaliteit. Ze hebben een stoer uiterlijk, zijn veilig en hip van design. Tevens hebben ze luchtbanden voor ruw terrein. De hippe blauwe kleuren staan uitstekend bij de moderne uitstaling van de buggy's

Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

2 artikel(en)

 1. Azuur blauwe buggy Babyactive Q sport

  De Babyactive azuur blauwe buggy Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 2. Licht blauwe buggy Babyactive Q sport

  € 199,00

  De nieuwe Babyactive licht blauwe buggy Q sport is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

2 artikel(en)

Hemels, deze blauwe buggy Q van Babyactive!

Onze Babyactive buggy Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oeko-textiel.

De wagen is voorzien van :

 • draaibare voorwielen, deze kunnen worden vergrendeld om rechtuit rijden te vergemakkelijken
 • afneembare voor- en achterwielen
 • verstelbare voetenstuur
 • handige achterrem
 • verstelbare zitting
 • vijfpuntig veiligheidsgordel
 • en een ruime opbergruimte op de bodem van de wagen.

Het gewicht van de gehele buggy is ongeveer 7 kg, heel licht voor deze robuste buggy die een goede vervanging kan zijn voor een kinderwagen voor wat grotere kinderen. De buggy is in allerlei moderne kleuren verkrijgbaar waaronder twee mooie blauwe kleuren.