Beste buggy voor baby

De beste buggy voor baby

 

Het ligt er natuurlijk even aan hoe oud uw baby is, maar als uw baby al aardig kan zitten, is deze buggy echt ideaal. En ook lang daarna nog te gebruiken door zijn stevigheid. Buggy's zijn over het algemeen niet gemaakt voor hele kleine baby's die nog niet kunnen zitten al zou u bij deze buggy de rugleuing plat kunnen klappen en een nestje erin kunnen leggen. Dat is een optie. Toch raden wij u aan dan een kinderwagen met reiswieg te kopen, waar u kindje lekker in kan liggen. 

Maar wilt u die uitgave toch niet doen dan is dit een goed en stevig alternatief voor een kinderwagen. Hij heeft luchtbanden, is stevig, heeft een in hoogte verstelbare duwstang, een verkleiner in het zitgedeelte, een fijne zonnekap, een grote boodschappenmand en hij stuurt super licht. Voor ieder terrein goed geschikt!

beste buggy voor baby

Babyactive heeft een buggy ontwikkeld die heerlijk comfortabel is voor je baby. Omdat het een eigenlijk een kinderwagen is maar dan zonder alle overbodige zaken. Het is een wagen op luchtbanden die gemakkeljk is in te klappen. Daardoor heb je de beste buggy voor je baby.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

9 artikel(en)

 1. Azuur blauwe buggy Babyactive Q sport

  De Babyactive azuur blauwe buggy Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 2. Licht blauwe buggy Babyactive Q sport

  € 199,00

  De nieuwe Babyactive licht blauwe buggy Q sport is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 3. Beige bruine buggy Babyactive Q sport

  De Babyactive beige buggy Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 4. Groene buggy Babyactive Q sport

  € 199,00

  De groene Babyactive buggy Q sport is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 5. Fuchsia roze buggy Babyactive sport Q

  Deze fuchsia roze buggy sport Q van Babyactive is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 6. Paarse buggy Babyactive sport Q

  De Babyactive paarse buggy sport Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 7. Rode Buggy Babyactive sport Q met luchtbanden

  De Babyactive rode buggy Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 8. Zwart met donker grijze buggy Babyactive sport Q

  De zwart / grijze Babyactive buggy sport Q is een Buggy geschikt voor zwaar terrein. U en uw baby hebben geen last van oneffen stoepen of vloeren. De gehele buitenkant is gemaakt van vuilafstotend Oko-textiel.

  Meer info
 9. lichtroze buggy Q sport

  € 199,00
  Mooie degelijke en hippe buggy voor alle soorten terrein. Stevige luchtbanden en fijne voetenzak maken de wagen compleet! Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

10 per pagina

9 artikel(en)

De Ferrari onder de buggy's: de Buggy Q sport van Babyactive!