Babyactive autostoelen

Specificaties Babyactive autostoelen

 

De Baby-active autostoelen worden geleverd bij een door u bestelde kinderwagen. De autostoeltjes van Babyactive zijn geschikt voor kinderen van 0-11 kg. De stoeltjes worden geleverd in dezelfde stof als de door u bestelde kinderwagen, waardoor de kinderwagen als een mooi geheel toont. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen op de kinderwagen van Babyacitve.

De autostoeltjes worden standaard geleverd met losse zonnekap, die je aan het autostoeltje kunt klikken middels drukknoppen. Tevens zit er ook standaard een voetenhoes bij die je kindje beschermd tegen wind, regen en kou. Alles van dezelfde stof en kleuren als de kinderwagen.

In de autostoel zit een zitverkleiner te gebruiken voor de allerkleinsten. Deze is los te maken, dus te verwijderen als uw baby groter wordt.

De autostoel heeft een drie gordels, twee over de schoudertjes en één gordel onderlangs. Deze wordt gesloten met een driepunt-sluiting. Alle gordels hebben extra bescherming door middel van zachte hoesjes en over de sluiting zit eveneens een hoesje om uw kindje te beschermen tegen het harde plastic van de sluiting.

 

 autostoel Babyactive voorbeeld

ISOFIX 


Als uw auto auto geschikt is voor ISOFIX, betekend dit dat u bevestiginghaken in de achterbank van uw auto heeft zitten waar u een ISOFIX-base aan kunt bevestigen.

 

isofix basis

 

 

Mocht u deze mogelijkheid hebben, dan kunt u ook kiezen om een ISOFIX-base te bestellen van Babyactive waar u ISOFIX stoeltjes voor op kunt bevestigen. Voor een kleine meerprijs kunnen wij u ISOFIX stoeltjes leveren bij uw kinderwagen

Waarom zou u kiezen voor ISOFIX? Omdat dit de makkelijkste en veiligste manier is om een autostoeltje in u auto te bevestigen! Geen onnodige handelingen met de riemen en kans op fouten maken. 

De ISOFIX autostoeltjes van Babyactive zijn overigens NIET te gebruiken op de ISOFIX base van Maxicosi. 

Sinds 1982 worden alle autstoeltjes jaarlijks getest en dienen ze te voldoen aan de Europese veiligheidsstandaard ECE R44. De eisen worden elk jaar opnieuw bekeken op basis van nieuwe inzichten over kindveiligheid. Waarschuwing: alle autostoeltjes met de certificering ECE R44/01 en 44/02 mogen niet meer verkocht worden, alleen autostoelen voorzien van het oranje keurmerklabel, goedgekeurd volgens de Europese standaard ECE R44/03 en ECE R44/04 zijn toegestaan. De autstoeltjes van Babyactive zijn voorzien van een ECE R44/04 certificering. 


Wat staat er nu precies op het ECE-keurmerk? 


 ECE Sticker

Als u let op de laatste twee cijfers, dan moet u volgens de Europese Richtlijn eindigen op 04 (meest recent) of 03. De R44-01 of 02 mogen niet meer verkocht of gebruikt worden sinds 2008.
Staat voor de installatie categorie: universeel, semi-universeel, en autospecifiek. Universeel betekent dat de autostoel is goedgekeurd voor installatie in alle auto's. We adviseren nog wel om te controleren of de autostoel goed past in je auto.
staat voor de gewichtsklasse van het kind. Als de letter Y erbij staat vermeld, betekent dit dat de autostoel een 5-punts gordelsysteem heeft.  
Dit is de indicator voor Europese goedkeuring. 
Dit is de code van het land waarin de goedkeuring is uitgevoerd (1=Duitsland 2=Frankrijk 3=Italië 4=Nederland etc.)
Dit is een officiëel goedkeuringsnummer, deze verwijst naar het officiële toelatingsrapport; de eerste twee nummers (04) verwijzen naar de veiligheidseisen, in dit geval R44/04. 
Dis is een uniek serienummer dat toegekend is aan deze specifieke stoel  
Staat voor de productieweek en jaar: in dit geval week 7, 2006
Dit is het artikelnummer van de fabrikant
Dit is de EAN code van het product
Dit is de barcode van het product
En dit is de naam van producent